O nas

Dobrodošli na portalu Kovine.si

Spletna stran Kovine.si je  nastala v letu 2008 z namenom, da ponudi informacije, ki so povezane s plemenitimi kovinami. V tem času je spletna stran pridobila več tisoč uporabnikov, ter beležila več milijonski obisk spletne strani. Uporabniki spletne strani so imeli možnosti oddajati male oglase, sodelovati v licitacijah, forumu in klepetalnici. V letu 2016 pa smo spletno stran kovine.si popolnoma preuredili in razširili na kategorije plemenite kovine, nakit in dragi kamni, ure, numizmatika, zbirateljstvo, sefi in dražbe.


 Zakaj kategorije?

Izhajali smo iz obstoječe spletne strani Kovine.si, ker imajo tudi zlatarji, draguljarji, urarji in posamezniki dragocenosti, ki jih želijo ponuditi širšemu krogu ljudi. Dodan pa je tudi kotiček za druženje, ker je v vsakem izmed nas tudi nekaj zbiratelja. Tu se bomo z mnenji srečevali tudi kupci in prodajalci.

 Zakaj dražbe?

Ljudje imamo različne dragocenosti, ki bi jih morda želeli prodati, nekdo izmed nas pa bi jih želel kupiti. S kategorijo Dražbe ima vsak naš uporabnik možnost sodelovati kot kupec ali prodajalec.

 NAŠ NAMEN

Namen spletne strani Kovine.si je ponuditi uporabniku kar največ kvalitetnih vsebin v katerih lahko sodelujejo tudi uporabniki sami in z nami skupaj sooblikujejo spletno stran.

VIZIJA ZA PRIHODNOST

Vizija spletne strani je združiti tako poslovne partnerje (trgovce) kot fizične osebe. Poslovni partnerji imajo možnosti zakupa reklamnega prostora ter oglasov in licitacij. Reklamni prostor je skrbno izbran in bo nudil možnost dobre prepoznavnosti podjetja. V nekaj letih želimo postati vodilna spletna stran v Sloveniji, na Balkanu in kasneje v Evropi.

Vsem našim uporabnikom, tako poslovnim uporabnikom kot fizičnim osebam želimo, da na naši spletni strani preživijo čim več lepih trenutkov. Poslovnim partnerjem pa še posebej veliko uspeha pri prodaji svojih izdelkov.